Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Πως είναι το σπίτι σου όταν δουλεύεις?

Την αφορμή για αυτή την ανάρτηση μου έδωσε η αγαπημένη μας  Ρένα, όταν είχαμε βρεθεί τον Οκτώβριο που είχε κατεβεί στην Κρήτη.Συζητούσαμε λοιπόν για τα σπίτια μας ,και μου λέει μα τόσο καθαρά είναι όλα τα σπίτια όπως φαίνονται στις αναρτήσεις ?Όχι βέβαια .Αυτό που φαίνεται είναι αυτό που βλέπει η πεθερά!!!!Για ρίξτε μια ματιά στο σπίτι-εργαστήριο μου.........Μόλις μπεις βέβαια  μέσα σε καλωσορίζει το εξής για να ξέρεις τι θα συναντήσεις....
 Η κουζίνα εργαστήριο εν ώρα εργασίας...

το εργαστήριο για τα κοσμήματα...
το οποίο βρίσκετε μέσα στο σαλόνι...
ΤΑ αγαπημένα μου πιτσουνάκια (ενθύμιο από την Ιεράπετρα) ..η σκόνη ευτυχώς δεν φαίνεται....
Και για το τέλος σας άφησα το καλύτερο....
Εκτός από όλα αυτά το σπίτι μου φιλοξενεί κατά καιρούς πέτρες ξύλα κούτες και να μην ξεχνάμε βέβαια την προετοιμασία για  τις κατασκευές στο νηπιαγωγείο....Ώρες ώρες απορώ πως με αντέχουν όλοι στο σπίτι .Αφού ο άντρας μου καμία φορά συζητάει με τον σύζυγο κάποιας συναδέλφου ,και του λέει τι να πω κι εγώ που η δικιά μου εκτός του νηπιαγωγείου κάνει και τα decoupage  κάνει και τα κοσμήματα!!!!!Φιλάκια αγαπημένες !!!Η ζωή είναι ωραία πιάστε την από τα μαλλιά!!!!!!Περιμένω κυρίες μου και τις δικές σας φώτο από τα σπίτια σας !!!!Πρόκληση όποιας το σπίτι  είναι πιο χάλια παίρνει δώρο από μένα!!!!!




24 σχόλια:

Xris Kat είπε...

Το σπίτι είναι για να το ζούμε- να χαιρόμαστε μέσα σ΄αυτό- να χαλαρώνουμε- να δημιουργούμε- περνάμε γενικώς καλά...
Μπορείς να τα κάνεις αυτά σε ένα νοσοκομείο; Γιατί κάτι τέτοιο μου θυμίζουν τα αποστειρωμένα σπίτια.
Όσο για το στοίχημα.... άρχισε να ετοιμάζεις απο τώρα το δώρο μου χιχιχιχι
φιλάκια!!!!

marileni είπε...

Χα χα!!!!!!Κι εμείς νομίζαμε ότι μόνο τα δικά μας σπίτια είναι σε κακό χάλι!!!!!!!!!!!Μας άρεσαν πολύ τα μηνυματάκια,μάλλον θα τα ...υιοθετήσουμε κι εμείς!!!!Όσο για την πρόκληση...μην νομίζεις ότι το δικό σου είναι το χειρότερο!!!!!Καλό βράδυ!!!Φιλιά!!!!

Marie-Anne είπε...

Τέλειες οι πινακίδες σου!!!!!!!!!!!! Μάλλον θα τις αντιγράψω για να τις κρεμάσω κι εγώ, χαχαχα!!!!!!!
Θα μαλλιοτραβηχτούμε για το δώρο σου μου φαίνεται!!!!!!!!!!!
Φιλάκια και καλή Κυριακή!

Table Rouge είπε...

Μου άρεσε η ανάρτησή σου!! Και εγώ που νόμιζα ότι μόνο το δικό μου είναι έτσι... Βέβαια το δικό μου έχει κάτι ακόμα. Είναι παιδική χαρά για τα ζωάκια μου....Παντού θα βρεις τα παιχνίδια τους!! Σημασία έχει ότι περνάμε καλά μέσα σε αυτό!!! Καλό βράδυ!!! Να είσαι καλά!!!

Christina Perraki είπε...

Α, εσύ βλέπω έχεις καταλάβει όλο το σπίτι! Αυτό το έχω ξεπεράσει και τώρα έχω στήσει ένα μικρό εργαστήρι στο σπίτι των γονιών μου, που όμως είναι πολύ χάλια. Προσπαθώ σιγά σιγά να το αναμαζέψω. Όταν γίνει αυτό θα ανεβάσω και φωτογραφίες.
Όσο για τη σκόνη, αν κυνήγαγα κάθε μέρα τη σκόνη δεν θα κανα τίποτα άλλο. Και υπάρχουν πολύ πιο ωραία πράγματα να κάνει κανείς, έ?
Χάρηκα για τη γνωριμία
Χριστίνα

Ποδηλάτισσα είπε...

Συγνώμη δεν κατάλαβα... την δική μου κουζίνα έβγαλες φωτογραφία???? χα!χα!χα! Παρέα με τους στόκους... τα ακρυλικά... το νεφτι και τις γυψόγαδες τρώμε κάθε μέρα και τα κακόμοιρα τα ριζόχαρτα και οι χαρτοπετσέτες τρέμουν μη και τους πεταχτεί καμιά λαδιά!!!! Το σαλόνι γεμάτο δημιουργίες και όταν είναι να δεχτούμε επισκέψεις.... χτυπά συναγερμός!!!! Οι πινακίδες σου εξαιρετικές.... χρήσιμες σε όλες μας!!!! όσο για τις συμμετοχές μάλλον θα γίνει συνωστισμός!!!! Καλή Κυριακή πολλά φιλιά!!!!

Ρένα είπε...

Αυτό δεν τόχανα με τίποτα!!!!Κορίτσια στην άκρη!!!!Το δώρο είναι δικό μου!!!!Κουλίτσα τέλεια ανάρτηση !!!!Και για όποια δε με πιστεύει ...φανταστείτε....εργαστήριο decoupage στην κουζίνα ,εργαστήριο ραπτικής στην κρεβατοκάμαρα ,εργαστήριο πλεχτού στο σαλόνι ,υφάσματα μαλλιά και κάθε λογής μικροαντικείμενα στο παιδικό !!!Σας τόπα εγώ θα είναι δικό μου το δώρο!!!Με την ευκαιρία φιλάκια σε όλες!!!!Και φυσικά θα κάνω σχετική ανάρτηση !!!!Φιλάκια Κουλίτσα μου!!!!!

Σοφία Τσιμάρη είπε...

χαχαχχχα.............καλοοοοοοοο..........βρε ολες πανω κατω ετσι ειμαστε αμα μας πιασει το τρελοοοοοοοοοοοο........η ωρα της κατασκευης δηλαδη............η γυναικα γεννηθηκε για να δημιουργει.......και τελος να σημαζευει ολα αυτον τον χαμο που δημιουργησε δημιουργωντας......χαχαχχαχα...... φιλακια

Rena Christodoulou είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ!!!!!!!
ΠΟΛΥ ΤΗ ΧΑΡΗΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΙ ΕΧΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ , ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!!!
ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΔΩΡΑ ΚΟΥΛΙΤΣΑ!!!!
ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΚΟΒΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ!!!!!
ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

Δημιουργία είπε...

Μια από τα ίδια, μετά το μεσημέρι η κουζίνα γίνετε εργαστήριο για τις κατασκευές και η κρεβατοκάμαρα εργαστήριο για το πλέξιμο. Σκέτη τρέλα είμαστε όλες.

Μαρία Έλενα είπε...

Όμορφα όλα.
Όσο για ο σπίτι δε το συζητάω γιατί είναι ο πόνος της μητέρας μου.
Φιλάκια ...

Pepi είπε...

Κάθε μέρα, μου γίνονται παρατηρήσεις να "μαζεψω κάτι" για να ακουμπήσουμε τα πιάτα για το μεσημεριανό!!!! Ευτυχώς, που το βράδυ τρώμε κάτι ελαφρύ (στο σαλόνι) και δεν χρειάζεται να τα μετακινώ 2 φορές!!! Για να μην συζητήσω τα κουτιά με τα υλικά που βρίσκονται παντού (εκτός από τα μπάνια!!!!!). Επομένως το δωρο ανήκει σε μένα!!! Οτι θα "σκοτωνομασταν" για το "πιο...σύνθετο σπίτι" ούτε που το φανταζόμουν!!!!χαχαχα!!!!
Φιλάκια, Κούλα και πάντα έτσι, με ζωή και κίνηση να'ναι το σπιτικό σου!

Kate'sCakeBox είπε...

Καλώς σε βρίσκω Κατερινάκι μου..είχαμε χαθεί τον τελευταίο καιρό..και με τις ημικρανίες μου με πήρε η κάτω βόλτα..πολύ χάρηκα που σε ξαναβρήκα και που είμαι πάλι στη γειτονίτσα μας..η ανάρτησή σου με απίστευτο χιούμορ διείσδυσε στα σπίτια μας και μας χαμογέλασε..όλες που δουλεύουμε δεν είμαστε και σούπερ-γούμαν βρε κοριτσάκι..το σπίτι σου ζεστό και φιλόξενο-μιας γνήσιας Κρητικιάς-μιλάει απο μόνο του ότι είναι φτιαγμένο με αγάπη..τα εργαστήρια κουζίνας-κοσμημάτων δείχνουν άνθρωπο ζωντανό ευαίσθητο με δραστηριότητες και εδώ δεν γελάμε καθόλου..έτσι είναι ένα υγιές σπίτι..να έχει ζωή..φωνές χαχανητά,γκρίνια..όλα μέσα στη ζωή είναι..υγεία να υπάρχει και αρμονία στην οικογένεια..-υπάρχουν παλάτια που μόνο μίσος και σκιές συναντάς-..ευλογία εγώ το λέω αυτό..έχω δίκιο?χάρηκα γλυκιά μου φίλη που ανταλλάξαμε τις επισκέψεις μας και που είμαστε δόξα τον Θεό καλά..και με χαμόγελο..φιλάκια κοριτσάκι μου πολλά και την αγάπη μου..ένα όμορφο απογευματάκι εύχομαι..

Unknown είπε...

Καλησπέρα!!!! με κάνατε και γέλασα για ακόμη μια φορά με το απίστευτο χιούμορ!!!!!!!!!!! κατάλαβα ότι δεν είμαι και η μοναδική που στο σπίτι γίνεται πανικός!!!!! όλο φτιάχνω την βιβλιοθήκη το γραφείο και το κρεβάτι που έχω τα υλικά και την άλλη γίνεται πόλεμος!!!!!!! Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι το όμορφο σπίτι σου το οποίο ακόμη και από τις φωτογραφίες αποπνέει την θετική αύρα σου!!!!!!!!!!!!!!

Unknown είπε...

Καλησπέρα!!!! με κάνατε και γέλασα για ακόμη μια φορά με το απίστευτο χιούμορ!!!!!!!!!!! κατάλαβα ότι δεν είμαι και η μοναδική που στο σπίτι γίνεται πανικός!!!!! όλο φτιάχνω την βιβλιοθήκη το γραφείο και το κρεβάτι που έχω τα υλικά και την άλλη γίνεται πόλεμος!!!!!!! Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι το όμορφο σπίτι σου το οποίο ακόμη και από τις φωτογραφίες αποπνέει την θετική αύρα σου!!!!!!!!!!!!!!

giota by otan exo esena... είπε...

ελα να δεις το δικο μου πως ειναι

Σοφία είπε...

Ωραία ιδέα !!!
Μια από τα ίδια και εγώ στην κουζίνα μου.
Μόνο που εγώ χρησιμοποιώ και καρφίτσες και το πρωί ο γιος μου (μικρός φωτογράφος) παίρνει το πρωινό του για να πάει σχολείο.
Αγώνα κάνω να τα μαζέψω στοιχειωδώς πριν κοιμηθώ, για να μην καταπιεί το παιδί καμιά καρφίτσα !
Φιλιά

Daphnofila art jewelry είπε...

Κι εμένα η τραπεζαρία μου έχει μετατραπεί σε εργαστήριο.Βιβλία, κασετίνες με χάντρες, εργαλεία, λαμπατέρ,κουτιά με σύρματα, υπολογιστής .... ουφ!, όλα εκεί βρίσκονται. Το δύσκολο είναι βέβαια όταν έχω τραπέζι σε φίλους, οπότε όλα αυτά πρέπει να μετακομίσουν και μετά ξανά να στηθούν. Και νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι σ'αυτήν την κατάσταση!! Φιλιά!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Πέρνα να δεις το δικό μου εργαστήρι να..πάθεις!Έχουμε ακόμα κάτι κοινό..τα περιστέρια κεραμικά..μόνο που τα δικά μου τα έπλασα εγώ πριν πολλά χρόνια όταν δίδασκα κεραμική σε σχολή!

erilia είπε...

Δυστυχώς κι όταν δε δουλεύεις κάπως έτσι είναι. Παντού κόλλες, χαρτιά, κορδέλες, νήματα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.
Ε, τώρα. Και λίγη σκονίτσα, του σπιτιού είναι κι αυτή. Γιατί να τα βάλουμε μαζί της.

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Ααααα καλέ τι έχασα τόσες μέρες εδώ;;;; χι.χι... δική μας είσαι Κουλα μου..αχ!!!εχω βγαλει φωτο το σαλονι ξυλουργείο ..οταν κανει ο δικός μου τα δικα του... όπότε δεν μιλαει αν εγω κανω τον κόσμο χαλια.. που δεν τον κανω δηλαδή ..Κούλα μου..γιατί δεν κανω κατασκευες εγώ... ειμαι του πλεχτού..χι.χιχ. οποτε χανω το δώρο σου..σνιφφφ θα το αφήσω για άλλες φιλες πιο προκομενες απο μενα..χι.χι..μαλλον ειναι μάστ τωρα αυτά τα σπίτια... να ακολουθήσουμε την μόδα..!!! αντε να βρεθούμε για κανένα καφεδακι..ποτε ειναι το επομενο τριήμερο;;χι..χι..χι.. φιλακια πολλα.. μικρή ..

alex είπε...

ετσιιιι πρεπει να ειναι τα σπιτια!!να τα ζουμε και να τα χαιρομαστε οπως εμεις θελουμε!να σαι καλααα και να δημιουργεις!!!!σε φιλω

Tante Kiki είπε...

Καλημέρα... γέλασα με την υπέροχη ανάρτησή σου!!! Κάπως έτσι είμαστε όλες και μάλιστα όταν δουλεύουμε!! Δεν πειράζει γι αυτό είναι το σπίτι για να το ζούμε!!!!
Καλή συνέχεια!

Daphnofila art jewelry είπε...

Σε περιμένει ένα βραβειάκι στο μπλοκάκι μου. Φιλιά και καλό απόγευμα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...