Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

I am back!!!!!!!!

Αγαπημένοι μου φίλοι  και γείτονες χαίρομαι πάρα πολύ που ξαναβρίσκομαι κοντά σας.μετά από μια μεγάλη αποχή  (λόγω κακής ψυχολογικής κατάστασης, δηλαδή τι κακή ...ένα με το χώμα που λέμε). Anyway.Τελευταία χάλασε και ο υπολογιστής και ήρθε και έδεσε το γλυκό.Επιτέλους είμαι εδώ, με γεμάτες παταρίες και πολύ αισιόδοξη διάθεση!!!!Μου λείψατε βρε!!!!!!
Εδώ σας έχω ένα μενταγιόν φτιαγμένο από πολυμερικό πηλό με χαντρούλες και charms βαμμένο με ασημί χρώμα!!!!
 Για νεανικές εμφανίσεις!!!!!
Πολλά πολλά φιλιά σε όλους!!!

6 σχόλια:

mary's crafts είπε...

Well come back!!!
Πολυ ομορφο το κασμημα!!!!!!!
Ελπιζω να σε βλεπουμε συχνα!!!!

Έφη είπε...

Αχχχχ!!!!! Τέλειο!!!!!!!!

Ρένα είπε...

Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ!!!!!!You are really back!!!!!!!!!!Επιτέλους !!!!!ΣΕ περίμενα ...σε περίμενα ....βρέ τώρα ...βρε αργότερα ....έέέ ...ήρθε και το πλήρωμα του χρόνου!!!!!!Έτσι να τα λέμε κι απο δώ !!!!Και που είσαι Κουλίτσα μου ...ψηλά το κεφάλι ,έξω το στήθος ,ηθικόν ακμαιότατον .....και φύγαμε ,πάμε για άλλα!!!!Πολλά πολλά φιλάκια συντέκνισσα και αγαπημένη φίλη!!!You made me sooooo happy!!!

Ρένα είπε...

Απο τη χαρά μου να σχολιάσω την επιστροφή σου ,ξέχασα το κρεμαστό!!!!Καλέ που το είχες κρυμμένο αυτό το αριστούργημα !!!!!Αλλά και το Μαράκι κουκλί !!!!Φίλησέ μου τη!!!!!!

ΝΑΣΙΑ Σ. είπε...

ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΧΑΝΕΣΑΙ...ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΜΕ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ «ΣΠΙΤΆΚΙ ΜΑΣ».ΤΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΟ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ!!!

Unknown είπε...

Καλησπέρα!!!! καλώς ορίσατε και πάλι, το μενταγιόν πραγματικά υπέροχο, να είστε καλά γεμάτη με αισιοδοξία και δύναμη για το μέλλον, και όσο για αυτούς που σας στεναχωρήσανε να τους δείχνει ο θεός το μέγα έλεος του, γιατί από εκείνου το μάτι και το τεφτέρι του δεν ξεφεύγει κανένας μας. Τα λόγια στην αρχή του μπλόκ τα επαναλαμβάνω πολλές φορές στον εαυτό μου και συνεχίζω, τα γράφω και τα διαβάζω γιατί και εγώ δεν διανύω και την καλύτερη φάση της ζωής μου. Μέσα από τις κατασκευές όλων σας προχωρώ και εγώ και ξεχνιέμαι. Συγνώμη για την πολυλογία μου, Κα Κούλα να χαμογελάτε όπως και το καλοκαίρι στην Κρήτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...